Articole Populare

O salată irezistibilă, creată special pentru masa de sărbătoare – o adevărată bombă de gust și culoare!

Vă prezentăm rețeta unei salate delicioase, creată special pentru masa de sărbătoare. Aceasta se prepară foarte simplu, din ingrediente perfect combinate. Este un aperitiv deosebit de aspectuos și delicios, ce-i va cuceri pe toți. Bucurați-i pe cei dragi cu un deliciu inedit, rețeta căruia va fi la mare căutare.

Ingrediente

  • 1 calamar
  • 5 ouă
  • verdeață
  • 0.5 pahar de nuci tocate
  • 150 g de cașcaval
  • 100 g de creveți
  • 1 cutie de icre roșii
  • 5 linguri de maioneză
  • 5 linguri de smântână

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

 

Mod de preparare

  1. Curățați și fierbeți calamarul, până este gata.
  2.  Fierbeți creveții și ouăle.
  3. Amestecați smântâna cu maioneza.
  4. Tocați mărunt verdeața preferată.
  5. Aranjați salata în straturi, precum urmează: o jumătate din gălbenușuri date prin răzătoare, calamarul tăiat jumătăți de rondele, verdeața, albușurile rase, nucile, cașcavalul ras și gălbenușurile rămase. Ungeți fiecare strat cu sos de maioneză și smântână, cu excepția ultimului.
  6. Decorați salata cu creveții fierți. Pe mijloc aranjați icrele roșii.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: