Articole Populare

Ruladă delicioasă pentru ceai, gata în doar 20 de minute!

Așteptați oaspeți la cină și doriți să-i îndulciți la sfârșit cu un desert gustos? Iată o rețetă foarte simplă de ruladă delicioasă cu lapte condensat și banane, care se prepară în doar 20 de minute și este foarte moale, pufoasă și gustoasă. Gustul delicat și aroma încântătoare vor suci mințile tuturor. Savurați rulada cu o ceașcă de ceai fierbinte sau cafea aromată!????????????????????????????????????

Ruladă cu lapte condensat și banane

Ingrediente pentru blat

  • 3 ouă
  • 5 linguri de zahăr
  • o priză de sare
  • 5 linguri de lapte praf sau frișcă
  • 5 linguri de faină
  • 0.5 linguriță de bicarbonat de sodiu (stins cu oțet sau suc de lămâie)

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Ingrediente pentru cremă

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

  1. Bateți ouăle cu mixerul până veți obține o spumă. Adăugați zahărul și sarea și bateți bine încă o dată. Adăugați laptele praf, făina și bicarbonatul stins. Veți obține un aluat ca pentru oladii.
  2. Turnați aluatul obținut pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, distribuiți-l uniform și nivelați marginile. Coaceți blatul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 5-7 minute.
  3. Puneți laptele condensat fiert pe blatul fierbinte și distribuiți-l într-un strat subțire, puneți deasupra banana curățată și rulați rapid blatul într-o ruladă. Presarăți-o deasupra cu ciocolată rasă, fulgi de cocos, zahăr pudră sau nuci zdrobite.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: