Articole Populare

Macrou marinat cu condimente – un deliciu de zile mari! Merită încercat!

Vă prezentăm o rețetă de macrou marinat delicios. Acesta se prepară foarte simplu și este numai bun pentru a fi servit la masa de sărbătoare. Obțineți un aperitiv deosebit de delicios, aspectuos și apetisant. Macroul se marinează doar 24 de ore și este delicios de te lingi pe degete.

Ingrediente

  • 2 macrouri
  • ceapă
  • 250 ml de apă
  • 6 cuișoare
  • 1 priză boabe de piper
  • 1/3 linguriță de ienibahar măcinat
  • 1 priză boabe de coriandru
  • 2 lingurițe de sare
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri oțet de mere

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

 

Mod de preparare

  1. Curățați macroul și tăiați-l bucăți de mărime medie. Dacă macroul este congelat, lăsați-l să se decongeleze complet la temperatura camerei.
  2. Fierbeți apa. Adăugați sarea, zahărul, cuișoarele, boabele de piper, ienibaharul, coriandrul și uleiul.
  3. Fierbeți la foc mic timp de 1 minut.
  4. Turnați oțetul și amestecați. Lăsați marinada să se răcească.
  5. Tăiați ceapa jumătăți de rondele.
  6. Aranjați peștele și ceapa într-un bol mai adânc.
  7. Turnați în bol marinada. Lăsați să se marineze timp de 24 de ore.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

1

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: