Articole Populare

Desert din brânză rapid și fără coacere – atât de delicios, încât te lingi pe degete!

“Desertul din brânză” este un deliciu gustos și sănătos pentru copii și adulți. Brânza de vaci se combină excelent cu toate fructele, fructele de pădure, alte produse acido-lactice și cacao. Acest desert se prepară rapid și foarte simplu, nu necesită coacere, este foarte gingaș și delicios. Preparați acest deliciu sănătos și veți fi încântați de rezultat!desert

Ingrediente

  • 300 g de brânză de vaci
  • 150 g de smântână
  • 2 linguri de zahăr
  • 1 lingură de gelatină
  • 1 banană
  • 1 kiwi
  • 100 ml de lapte
  • piersici conservate

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

  1. Adăugați smântâna și zahărul în brânză.
  2. Amestecați masa cu blenderul.
  3. Curățați fructele (puteți folosi orice fructe) și tăiați-le rondele, apoi tăiați-le în jumătate sau sferturi.
  4. Turnați laptele peste gelatină și lăsați-o să se umfle.
  5. Încălziți gelatina la foc până se va dizolva complet (n-o fierbeți).
  6. Turnați gelatina în masa de brânză și amestecați bine.
  7. Puneți în forme un strat de fructe. Turnați deasupra amestecul de brânză, apoi așezați fructele. Repetați straturile până veți umple formele.
  8. Ultimul strat trebuie să fie format din amestec de brânză.
  9. Decorați desertul cu ciocolată rasă sau cremă ușoară.
  10. Dați desertul din brânză la frigider pentru 30 de minute, ca să se răcească.
    d1

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare
error: