Articole Populare

Cea mai rapidă tartă la tigaie: 10 minute pentru pregătire și 20 de minute pentru coacere!

“Tarta la tigaie” este o mâncare excelentă, care te scoate din orice încurcătură și este perfectă pentru cei care n-au cuptor. Aluatul este destul de pufos și moale datorită conținutului de brânză. Această tartă delicioasă seamănă la gust cu pizza, este foarte apetisantă, sățioasă și se prepară extrem de rapid. Tarta la tigaie este un deliciu extraordinar de bun care îți potolește pofta imediat! Savurați-o cu plăcere.

Ingrediente

  • 100 g de brânză de vaci
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1 priză de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 roșie
  • 50 g de cașcaval tare
  • 2 linguri de smântână
  • 0.5 linguriță de sare
  • 1-1.5 pahare de făină
  • 2 lingurițe de ierburi aromatice
  • 150 g de salam
  • verdeață după gust

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare

  1. Frecați brânza cu smântână, adăugați sarea, zahărul și bicarbonatul. Presărați făina și frământați aluatul. Acoperiți-l cu un șervețel și puneți-l într-o parte. Încălziți tigaia la foc mic.
  2. Tăiați salamul și roșia felii. Mărunțiți verdeața și radeți cașcavalul.
  3. Întindeți aluatul într-o turtă și puneți-o pe tigaia uscată. Ungeți toată suprafața cu ketchup și presărați-o cu ierburi aromatice. Așezați feliile de salam, iar deasupra rondelele de roșii. Presărați verdeața și cașcavalul ras.
  4. Acoperiți tigaia cu capac și gătiți tarta la foc mic timp de 20 de minute.

Notă: puteți folosi orice fel de umplutură sau ceea ce aveți în frigider: carne fiartă, pește, ciuperci, diferite legume.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare

error: