Articole Populare

Brânză topită de casă

Echipa Bucătarul.tv vă recomandă o rețetă de brânză topită preparată în condiții casnice, care este o gustare delicioasă, sănătoasă și ieftină. Se gătește foarte simplu și ușor. Puteți adăuga în această brânză ciuperci prăjite, șuncă, usturoi sau verdeață după gust. Încercați această uimitoare rețetă și în frigiderul dvs va fi mereu un borcan cu brânză topită de casă.

brânză-topită

Ingrediente

  • 0.5 kg de brânză de vaci de casă
  • 3 linguri de smântână de casă
  • 2 ouă
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • sare și piper după gust
  • diferite adaosuri la dorință (șuncă, ciuperci, verdeață)

Mod de preparare

  1. Amestecați bine brânza, smântâna, ouăle, sarea și bicarbonatul de sodiu. Mărunțiți bine în blender, să nu rămână cocoloașe.
  2. Puneți amestecul de brânză într-o cratiță mică la bain-marie, într-o cratiță mare.
  3. Fierbeți compoziția aproximativ 15 minute până se va topi și va fi asemănătoare cu brânza topită.
  4. Luați amestecul din baia de apă și adăugați la dorință șuncă tăiată cubulețe sau ciuperci prăjite. Când brânza s-a răcit, o puneți într-un borcan și o dați la frigider. Brânza topită de casă este gata.

Echipa Bucătarul.tv vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Autor text: Bucătarul.tv

Printare
error: